Je bent hier: Home » Innovatie advies » Innovatiestrategie

Innovatiestrategie

Zet innovatie binnen jouw organisatie op de kaart met een duidelijke innovatiestrategie.

Verandering is echt iets van deze tijd. En dit gaat razendsnel! Wat nu werkt kan morgen alweer verouderd zijn. Wanneer je als organisatie meebeweegt blijf je je concurrenten voor aangezien ze niet het meest innovatieve product of dienst aanbieden. Het is dus belangrijk dat je als organisatie niet achterblijft maar juist inspeelt op deze veranderingen, dus omarm ze! Ze zorgen er namelijk voor dat je als organisatie altijd het beste aan jouw klanten kan aanbieden. Een duidelijke innovatiestrategie mag dan niet ontbreken.

Leer hoe andere organisaties innovatie structureren en een innovatiestrategie toepassen.

Ontdek wat jullie innovatie DNA is.

Formuleer een passende innovatiestijl bij jouw organisatie.

Stippel je eigen innovatieroute uit voor je innovatiestrategie.

Ontwerp een innovatieproces dat aansluit op jullie organisatie en strategische doelen.

Neem contact op

Samen aan de slag, direct toepasbaar.

De klant als vertrekpunt, van buiten naar binnen.

Praktijk en wetenschap gecombineerd.

Jarenlange ervaring, meer dan 200.000 vlieguren.

Innovatiestrategie

Waarom mag een innovatiestrategie niet ontbreken?

Een goede innovatiestrategie binnen je bedrijfsstrategie is een must als je je concurrenten een stapje voor wilt blijven. In een innovatiestrategie staat beschreven op welke innovatie ontwikkelingen je je als organisatie richt en op welke wijze je de innovatiedoelstellingen wilt bereiken. Zo beschrijf je in je innovatiestrategie bijvoorbeeld de wensen van klanten wanneer je je als organisatie richt op klantvriendelijkheid of als je je richt op het aangaan van een langdurige relatie.

Formuleer een heldere innovatiestrategie en stippel je eigen innovatieroute uit

BRIL innovatie gelooft in innovatieve, inspirerende en aparte werkvormen die speciaal worden samengesteld om tot het maximale resultaat te komen. Experiential learning, leren door beleven, vormt het hart van onze aanpak. We gebruiken vormen die beklijven en waarin we efficiënt tot de kern komen. De inhoud is daarbij belangrijk, maar dat geldt net zo voor waar en op welke manier die inhoud tot stand komt.

Wij hielpen hen bouwen aan een innovatiestrategie:

Hulp nodig met het bepalen van jouw innovatiestrategie?

Als je gelooft dat innovatie één van de belangrijkste competenties is om het bestaan van je organisatie te waarborgen, dan is het hebben van een innovatiestrategie zeker raadzaam. Ga niet zonder plan aan de slag, maar zorg voor de juiste strategie. Onze innovatie specialisten kunnen je op weg helpen met het opzetten van de juiste innovatiestrategie en bijbehorende vervolgstappen. Ook voor het ontwikkelen van een innovatieplatform of het opzetten van een innovatielab ben je bij ons aan het goede adres. Neem gerust contact met ons op.