...

Innovatielab

In Company
Een ware innovatiehartslag bij

"Creativiteit is nieuwe dingen bedenken. Innoveren is nieuwe dingen doen!"

Meer weten

Weten wat het beste bij jou past? Plan een vrijblijvende kennismaking in en we vertellen je er alles over!

Zet de innovatiebeweging in

Veranker innovatie als manier van werken in jouw organisatie. Bouw aan een innovatiecultuur en gebruik maximale innovatiekracht van de organisatie. In ons innovatiecultuur programma Innovatielab begeleiden we teams om een passend innovatieproces in te bedden in de organisatie en de innovatiecultuur succesvol aan te jagen. Samen creëren we een omgeving waarin iedere medewerker wordt uitgedaagd om met innovatie aan de slag te gaan.

Gaan jullie ook voor innovatiebeweging? Laten we dan sparren over een passend innovatieprogramma!

Meer details

Innovatie is meer dan een leuk onderwerp voor een jaar. Innoveren is cruciaal om morgen nog steeds succesvol te zijn als organisatie. Innoveren is een werkwoord dat discipline en doorzettingsvermogen vereist. We zijn niet per se op zoek naar nieuwe uitvindingen, maar naar wegen om op een andere, slimme en impactvollere manier waarde toe te voegen. In het innovatielab gaan we al doende aan de slag om een ware innovatiehartslag te creëren, innoveren door experimenteren is onze bewezen aanpak. De hele organisatie wordt uitgedaagd. Til jouw organisatie naar the next level!

Organisaties, klein (<50 werknemers) tot groot (>500 werknemers) die een brede innovatiebeweging willen inzetten.

 

We trainen jullie – eventueel nog samen te stellen- innovatieteam van 3-6 personen om het innovatieproces in de organisatie te faciliteren en te begeleiden.

Een blijvende innovatiecultuur, een hartslag, met een passende aanpak en een team dat de juiste tools in handen heeft om de innovatie aan te jagen in de organisatie. Kortom, een organisatie die met een dikke glimlach de toekomst vorm geeft!

Binnen 6 maanden doorlopen jullie de eerste innovatiecyclus

We begeleiden het team en management stap voor stap in het faciliteren van de eerste innovatiecyclus rondom een impactvol strategisch thema. Van het eigen maken van de werkwijze en het proces, tot aan werksessies. Maar ook communicatie met en events voor de organisatie. Van het selecteren van het juiste thema, de lancering van de innovatie uitdaging, tot het begeleiden van experimentteams en een spetterende afsluiting in een leerevent. Dit programma is the full package voor een ware innovatiebeweging.

Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisaties die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven! 

Ook interessant voor jou:

Whitepaper boek springplanken@4x
Whitepaper: 9 springplanken om succesvol te innoveren
Innovatiestrategie
Leergang Succesvol Innoveren
innovatie
Op zoek naar iets anders?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.