...

Innovatief bedrijfsuitje & teambuilding

Innovatief bedrijfsuitje

"Ga voor impact met een dikke glimlach"

Benieuwd of we iets tofs voor jou kunnen organiseren? Plan dan een vrijblijvende kennismaking in en we nemen je graag mee in de mogelijkheden! 

Innovatief bedrijfsuitje & teambuilding

Wil je je collega’s of werknemers verrassen met een tof bedrijfsuitje of unieke teambuilding activiteit? Moet het niet alleen heel leuk zijn, maar ook inhoudelijk prikkelend? Van voor tot achter kloppen en een ware beleving zijn? Dan denken we graag mee over een invulling daarvan. Wij vliegen regelmatig in voor een prikkelende toffe innovatie workshop, maar kunnen ook het volledige programma uit handen nemen en jullie verrassen met een innovatief bedrijfsuitje of teambuilding dag. Dan is het een ware innovatiebeleving van ontvangst, locatie en catering, tot de verschillende programma onderdelen!

Een bedrijfsuitje in Eindhoven (Strijp-S) of op een locatie naar keuze

Wij kennen Eindhoven op ons duimpje en nemen je graag mee naar boeiende locaties op bijvoorbeeld Strijp-S, maar we zijn niet locatiegebonden. We zijn wel het liefst gebonden aan locaties die bijdragen aan de inspiratie van de dag. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat niet alleen de inhoud en activiteit bijdraagt aan het succes, maar ook de locatie en de omgeving.

 

Laat je overspoelen door een toffe beleving!

Meer details

Een bedrijfsuitje, een teamdag, een teambuilding activiteit of een personeelsevent? Dit zjin uitgelezen momenten om de verbinding met elkaar te versterken en samen een extra boost te geven aan de ambitie van de organisatie. Ja, wij gaan voor lol, plezier en een drankje, maar wij gaan zeker ook voor inspiratie, geprikkeld worden en op een toffe manier anders naar je team of organisatie kijken. Het mooiste is dat dit heel goed samen gaat!

 

Kies voor onvergetelijk en waardevol bedrijfsuitje! 

Wij organiseren een innovatief bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten voor groepen vanaf 6 personen. Plezier en een prikkelende inhoud zijn daarbij aan elkaar gekoppeld. 

 

Daag je collega’s uit en maak er samen een feest van! 

We maken altijd een programma op maat. Of het nu gaat om een workshop of een dagactiviteit. Alles moet kloppen: de locatie, de catering, de inhoudelijke prikkelende onderdelen en de meer informele activiteiten.

Je kunt denken aan innovatie workshops als “Help je organisatie om zeep” of “Verbluf je klant“, maar ook een ware Innovatie Bootcamp. Of ga je liever voor een innovatiesafari? Alles is mogelijk. 

Bepaal wat jouw collega’s gaat verrassen! 

Wij gaan voor een wow-gevoel, waar deelnemers nog lang met een glimlach aan terugdenken én dat echt impact heeft op jouw organisatie. Dat gaat verder dan een leuke activiteit en “drinken op kosten van de baas” 😉.

 

Iedereen wil toch zo’n energieboost!

Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisaties die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven! 

Ook interessant voor jou:

Whitepaper: Help mijn organisatie wordt innovatief!
innovatie
Innovatieworkshop
Innovatiebootcamp
innovatie
Op zoek naar iets anders?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.