...

Innovatief bedrijfsuitje & teambuilding

Innovatief bedrijfsuitje in Eindhoven (bijvoorbeeld Strijp-S)

Wil je je collega’s of werknemers verrassen met een tof bedrijfsuitje of een unieke teambuilding activiteit? Moet het niet alleen heel leuk zijn, maar ook inhoudelijk prikkelend? Van voor tot achter kloppen en een ware beleving zijn? Kies dan uit één van de onderstaande mogelijkheden en laat je door ons verrassen in Eindhoven, op Strijp-S, bij jou op locatie of op een andere locatie.

 

Laat je overspoelen door een toffe beleving!

Serious Gaming

Mindblowing game met inhoud. Wie wordt het meest innovatieve team? Speel het spel op de gaafste kantoorlocatie op Strijp!

Innovatie Safari Strijp-S

Ga mee op reis op Strijp-S en laat je inspireren door de meest innovatieve en creatieve concepten. Ervaar en proef!

Innovatie Tour DDW

Elk jaar biedt de Dutch Design Week ongekende kijk op onze toekomst van leven, wonen, sociale interacties en veel meer!

Twijfel je welke innovatief bedrijfsuitje het beste bij je situatie past?

Onze ervaren specialisten helpen je graag met een vrijblijvend advies.

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsuitje, een teamdag, een teambuilding activiteit of een personeelsevent. Dit zjin namelijk uitgelezen momenten om de verbinding met elkaar te versterken en samen een extra boost te geven aan de ambitie van de organisatie. Wij gaan voor lol, plezier en een drankje, maar wij gaan zeker ook voor inspiratie, geprikkeld worden en op een toffe manier anders naar je team of organisatie kijken. Het mooiste is dat dit heel goed samen gaat!

 

 

Kies voor onvergetelijk en waardevol bedrijfsuitje! 

Wij organiseren een innovatief bedrijfsuitje en teambuilding activiteiten voor groepen vanaf 6 personen. Plezier en een prikkelende inhoud zijn daarbij aan elkaar gekoppeld.

 

 

Daag je collega’s uit en maak er samen een feest van! 

Wij maken ook programma’s op maat. Of het nu gaat om een serious game, workshop of een dagactiviteit. Alles moet kloppen: de locatie, de catering, de inhoudelijke prikkelende onderdelen en de meer informele activiteiten.

Je kunt denken aan innovatie workshops als “Help je organisatie om zeep” of “Verbluf je klant“, maar ook een ware Innovatie Bootcamp.  Alles is mogelijk. 

 

Bepaal wat jouw collega’s gaat verrassen! 

Wij kennen Eindhoven op ons duimpje en nemen je graag mee naar boeiende locaties op bijvoorbeeld Strijp-S, maar we zijn niet locatiegebonden. We zijn wel het liefst gebonden aan locaties die bijdragen aan de inspiratie van de dag. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat niet alleen de inhoud en activiteit bijdraagt aan het succes, maar ook de locatie en de omgeving.

Wij gaan voor een wow-gevoel, waar deelnemers nog lang met een glimlach aan terugdenken én dat echt impact heeft op jouw organisatie. Dat gaat verder dan een leuke activiteit en “drinken op kosten van de baas” 😉.

 

Iedereen wil toch zo’n energieboost!

Ook interessant voor jou:

Whitepaper boek springplanken@4x
Whitepaper: 9 springplanken om succesvol te innoveren
innovatie
Innovatieworkshop
Innovatiebootcamp
innovatie
Op zoek naar iets anders?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.