...

Leergang Succesvol Innoveren

Leergang open editie
Leergang in-company

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Leergang Succesvol Innoveren

Laagdrempelig en impactvol kennismaken met een gestructureerd en schaalbaar innovatieproces? Tijdens de leergang Succesvol Innoveren werken jouw professionals in zes trainingsmomenten, verdeeld over drie maanden, aan de innovatiedoelen van jouw organisatie. Wij begeleiden ze stap voor stap om het experimenteergedachtengoed eigen te maken in jullie eigen context We gaan binnen de Leergang Succesvol Innoveren dan ook verder dan alleen leuke dingen doen of brainstormen… we maken relevante ideeën werkend en testen zelfs een concept in de markt! 

 

Inspiratie, prikkelen, leren, beleven én doen. Nieuwsgierig? Laten we kennismaken!

Meer details

Tijdens de leergang maken deelnemers in een zestal trainingsdagen kennis met een gestructureerd innovatieproces. We reiken essentiële innovatie tools en methodieken aan om persoonlijke innovatievaardigheden te boosten. In de leergang werken ze aan een eigen organisatie-specifieke innovatie uitdaging, weten hoe innovatieve ideeën werkend kunnen maken en hebben zelfs een concept getest in de markt. Deelnemers worden opgeleid tot de aanjagers van het innovatieproces en nemen een volle innovatiekalender mee naar huis.

 

 

Kies voor een open programma en leer van andere organisaties die dezelfde leergang doorlopen of kies voor een in-company leergang en zet een nog grotere versneller in.

Organisaties die hun professionals en innovatieambassadeurs de kans willen geven innovatievaardigheden te trainen en direct impact te maken op relevante innovatie uitdagingen.

 

1. De moed, het lef en het enthousiasme om met een simpel en concreet innovatieproces te werken aan relevante innovatie uitdagingen

 

2. De handvatten en vaardigheden om tot relevante ideeën te komen op belangrijke innovatiethema’s en hoe deze werkend te maken

 

3. Een aanjagersmentaliteit om collega’s mee te nemen en innovatie een plek te geven in de organisatie 

 

4. Dé innovatieBRIL 😉 om continu te werken aan een waardevolle toekomst voor de klant en daarmee voor jouw organisatie  

De Leergang Succesvol Innoveren bestaat uit zes trainingsmomenten met een doorlooptijd van drie maanden.

 

 

In iedere trainingsdag staat een ander component van het innovatieproces centraal. Met veel praten en proza komen we niet tot de kern… we gaan dan ook direct aan de slag met actieve, creatieve en visuele opdrachten. Met elkaar en van elkaar leren is het uitgangspunt. 

 

Elke training voorzien we van nieuwe perspectieven en zienswijzen met praktische voorbeelden uit verschillende branches. Leren doe je niet alleen van best practices uit je eigen wereld, maar juist door nieuwsgierig te zijn naar andere werelden. We maken het makkelijk toepasbaar met scherpe formats en stappenplannen, geven je een doe-opdracht voor achter het bureau of sturen je op pad.

Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisaties die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven! 

Ook interessant voor jou:

Whitepaper springplanken
Whitepaper: 9 springplanken om succesvol te innoveren
innovatie
Innovatieworkshop
Innovatiebootcamp
innovatie
Op zoek naar iets anders?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.