Dit is een co-creatie tussen Brainport Development & BRIL innovatie.

brainport-eindhovenBrainport Development

Het Nieuwe Innoveren

Leer samen met andere organisaties en spot innovaties.

3 bedrijven.

3 experimenten.

Met Het Nieuwe Innoveren℠ programma gaan drie organisaties samen aan de slag met leren innoveren. De deelnemers ontwikkelen hun persoonlijke innovatievaardigheden en werken als team samen aan elkaars innovatieopdrachten.

Waarom met meerdere bedrijven?

Samen sta je sterker. Door met drie verschillende bedrijven samen dit programma te doorlopen kom je tot betere innovaties. We zorgen dat de teams in de wereld van anderen stappen en dat ze met en van elkaar leren. Ze kijken bij elkaar in de keuken, ontdekken patronen en vertalen die naar de eigen organisatie. Zo help je elkaar inspireren en verrassen.

Nieuwe ronde start begin 2018!

BRIL innovatie

Wij zijn hét innovatiebureau van Nederland dat weet hoe je kan leren innoveren. Al meer dan 15 jaar staan wij aan het front van vernieuwing op het gebied van management & leiderschap. Wij waren één van de eersten die met waarde-creatie, innovatielabs en experimenteren organisaties succesvol de 21e eeuw hebben ingeleid. Maar daar houdt het niet op. Met één been in de wetenschap en het andere in de klei die praktijk heet weten wij wat wel en niet werkt. Innoveren zonder veranderen is vrijwel onmogelijk. Daarom richten wij ons op het ontwikkelen van professionals, teams en organisaties. Ontdek meer over onze bewezen aanpakken op onze website.

Brainport houdt van innovatie & ondernemerschap. Voor de snelle beslisser is er een subsidie beschikbaar.

60 dagen sprint

Nieuwe ronde start begin 2018!

Meer weten?

erwin_jansen
Als je vragen hebt over dit programma, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of vul het formulier in en we nemen contact op met jou.
Erwin Jansen
085 303 27 89
erwin@brilinnovatie.nl