De Innovatie Academie

Door experiential learning écht aan de slag kunnen met innovatie

Ons aanbod bevat altijd:

Fysieke workshops, Webinars / Keynotes, Online ondersteunende leeromgeving: podcasts, artikelen, white papers, filmpjes, boeken, formats en instructievideo's. Na het invullen van de InnovatieScan krijg je meer inzicht in de innovatiekracht. Na aanmelding voor de Innovatie Academie volgt een persoonlijke intake, relevante scans en coachingsgesprekken op voucher-basis. Je gaat met opdrachten aan de slag toewerkend naar een eindopdracht.  

 

Open Innovatie Bootcamp

(Kort en krachtig)

Na zeven succesvolle Innovatie Bootcamps in de afgelopen twee jaar (beoordeeld met een 8,7), komt er in 2020 weer een nieuwe kans. Op 8 oktober 2020 organiseren we een Innovatie Bootcamp voor professionals uit verschillende branches. Daag jezelf uit met een nieuwe BRIL op te kijken naar innovatie en vergroot je vaardigheden om succesvol te kunnen innoveren.

"Van ideeënfabriek naar implementatietopper"

(Programma)

Benieuwd hoe je telkens tot relevante ideeën kunt komen, hoe je de juiste vragen stelt en van idee naar experiment komt? .................

Innovatie expeditie New York

"Wordt een echte intrapreneur"

(Programma)

Ontdek en verbeter je potentieel. Leer doelgericht brainstormen en pitchen en ga aan de slag met kleinschalig testen en efficiënt/effectief werken. 

"Verras klanten en overtref verwachtingen"

(Programma)

Leer klantwaarden en segmentatie te vertalen. Ontdek alle aspecten van een waardepropositie en verrijk de klantreis.....

"Fris denken én kansen spotten"

(Programma)

Laat jezelf loskomen van het bestaande denken. Ga aan de slag met uitdagingen formuleren en kansrichtingen pakken. 

"Leidinggeven aan innovatie"

(Programma)

Met ons Innovation Leadership-programma gaan leidinggevenden aan de slag met het eigen maken van leiding geven aan innovatie als onderdeel van het werk. Zij ontwikkelen hun persoonlijke leiderschapsvaardigheden en werken als team samen aan een specifieke aanpak voor de organisatie.

"Innovatiemanagement, faciliteren en aanjagen van innovatie"

(Programma)

- Denkscholen en innovatiemethodieken 

- Inrichten van een innovatieve organisatie

- Innovatiestijlen en processen

"Het nieuwe innoveren"

(Programma) 

Hoe kan een team of de afdeling zonder risico kennismaken en oefenen met innoveren? Met ‘Het Nieuwe Innoveren’ gaan zij aan de slag met het ontwikkelen van gezamenlijke innovatievaardigheden. Een laagdrempelig professionaliseringsprogramma met een concrete innovatie als resultaat.

Actuele workshops/workboosts/keynotes

.....

Mogelijkheden van ons aanbod

Iets gemistOnze Innovatie Academie helpt professionals die individuele innovatievaardigheden willen vergroten door het aanbieden van praktische tools en kennis afgestemd op het individu, door innovatiekracht te meten, nazorg te leveren en persoonlijke digitale ondersteuning te bieden. Om maximale impact te behalen kijken we naar de wensen en doelstellingen.

 

We gaan samen aan de slag! Benieuwd naar onze eindeloze mogelijkheden?

InnovatieScan

Start de innovatiemotor en vergroot je innovatievaardigheden. Door de InnovatieScan van BRIL ontdek je de innovatiekracht als professional, team/afdeling of organisatie. Achterhaal de groeikansen én welke trainingen daar het beste op aansluiten.