De Innovatie Academie

Door experiential learning écht aan de slag kunnen met innovatie

Ons aanbod bevat altijd:

Fysieke workshops, webinars/keynotes, online ondersteunende leeromgeving: podcasts, artikelen, white papers, filmpjes, boeken, formats en instructievideo's. Na het invullen van de InnovatieScan krijg je meer inzicht in de innovatiekracht. Na aanmelding voor de Innovatie Academie volgt een persoonlijke intake, relevante scans en coachingsgesprekken op voucher-basis. Je gaat met opdrachten aan de slag toewerkend naar een eindopdracht.  

Open innovatie bootcamp

(Kort en krachtig)

Daag je team of afdeling uit met een nieuwe BRIL op innovatie en vergroot je vaardigheden om succesvol te kunnen innoveren..........................

"Van ideeënfabriek naar implementatietopper" (Programma)

Benieuwd hoe jullie als team telkens tot relevante ideeën kunnen komen, hoe je de juiste vragen stelt en van idee naar experiment komt? .................

 

Programma "Wordt een echte intrapreneur"

Ontdek en verbeter het potentieel van het team of de afdeling. Leer doelgericht brainstormen en pitchen. En ga aan de slag met kleinschalig testen en efficiënt/effectief werken. 

 

Programma "Verras klanten en overtref verwachtingen"

Leer klantwaarden en segmentatie te vertalen. Leer klantwaarde te creeëren en de klantreis te verrijken.

 

Programma "Fris denken én kansen spotten"

Laat het team loskomen van het bestaande denken. Ga aan de slag met uidagingen formuleren en kansrichtingen pakken. 

 

 

Programma "Leidinggeven aan innovatie"

Test je mindset en leer .

 

 

Programma "Innovatiemanagement, faciliteren en aanjagen van innovatie"

Denkscholen en innovatiemethodieken 

Inrichten, innovatieve organisatie

Innovatie stijlen en proces

Programma "Het nieuwe innoveren" 

Hoe kan het team of de afdeling zonder risico kennismaken en oefenen met innoveren? Met de leergang ‘Het Nieuwe Innoveren’ gaan zij aan de slag met het ontwikkelen van gezamenlijke innovatievaardigheden. Een laagdrempelig professionaliseringsprogramma met een concrete innovatie als resultaat.

 

 

Actuele workshops/workboosts/keynotes

.....

Incompany trainingen voor teams en afdelingen op maat 

Iets gemist? Onze Innovatie Academie helpt teams en afdelingen die innovatievaardigheden willen vergroten door het aanbieden van praktische tools en kennis afgestemd op het team/de afdeling, strategische doelstellingen van de organisatie, innovatiekracht te meten, nazorg te leveren en persoonlijke digitale ondersteuning te bieden. Om maximale impact te behalen kijken we naar de wensen van het team of de afdeling. We gaan samen aan de slag! 

Benieuwd naar onze eindeloze mogelijkheden?

InnovatieScan

Start de innovatiemotor en vergroot je innovatievaardigheden. Door de InnovatieScan van BRIL ontdek je de innovatiekracht als professional, team/afdeling of organisatie. Achterhaal de groeikansen én welke trainingen daar het beste op aansluiten.