Innovatie Expeditie: hét alternatief voor de heidag

De Innovatie Expeditie van BRIL innovatie is hét alternatief voor de heidag. Daar waar je bij een heidag voornamelijk afgezonderd van de bewoonde wereld vergadert, seminars, lezingen of trainingen organiseert, stap je bij een Innovatie Expeditie juist in de bewoonde wereld. Je gaat zelf ervaren wat klanten ervaren en jezelf onderdompelen in hun wereld. De Innovatie Expeditie is een inspirerende, actieve, mentale en visuele ontdekkingsreis voor het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten.

Vertel mij over de mogelijkheden
Leren door zelf succesvolle concepten & business models te beleven en ervaren.

Leren buiten de bestaande kaders en van perspectieven van peers.

Toegang tot het onbereikbare, deuren openen zich die normaal gesloten blijven.

Een exclusief netwerk van vooruitstrevende besluitvormers.

Heidag vs. Innovatie Expeditie

Innovatie Expeditie: hét alternatief voor de heidag

Het grote verschil tussen Innovatie Expeditie en een heidag is dat bij een heidag de nadrukt wordt gelegd op ‘denken’ en bij een expeditie op ‘ervaren’. Het leren door ervaren wordt ook wel ‘experiential learning’ genoemd, het draait om buiten de kaders van je eigen bedrijfsvoering en branche te stappen. Leer om met een frisse blik naar de wereld te kijken en innovaties zelf te beleven en ga met andere professionals op zoek naar de bedrijfsformule achter verscheidene concepten en disruptieve organisaties.

Voorbij aan de traditionele manier van leren

Experiential learning, in de vorm van verschillende methodes zoals company deep dives, walk-ins en drive-by’s, vraagt een bewuste leerhouding waarbij je bestaande kaders ter discussie durft te stellen. Deze vorm van leren is uitermate geschikt voor professionals waar de branche geen geheimen meer voor heeft en die het niveau van traditioneel onderwijs zijn ontstegen.

Zet innovatie binnen jouw organisatie op de kaart!

Verandering is echt iets van deze tijd. En dit gaat razendsnel! Wat nu werkt kan morgen al weer verouderd zijn. Wanneer je als organisatie meebeweegt blijf je je concurrenten voor aangezien ze niet het meest innovatieve product of dienst aanbieden. Het is dus belangrijk dat je als organisatie niet achterblijft maar juist inspeelt op deze veranderingen, dus omarm ze! Ze zorgen er namelijk voor dat je als organisatie altijd het beste aan jouw klanten kan aanbieden.

Ga op Expeditie met BRIL innovatie

Heb je genoeg van de traditionele heidag en wil je iets nieuws proberen om jouw organisatie te laten groeien? Dan is de Innovatie Expeditie van BRIL innovatie iets voor jou. Je bent van harte uitgenodigd om mee te gaan met één van de geplande reizen. Wij kunnen ook een expeditie afstemmen op de specifieke behoeften van jouw organisatie, klanten of partners. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons.