Je bent hier: Home » Innovatie training » Masterclass Ontketen de innovatiebeweging

Masterclass “Ontketen de innovatiebeweging”

Boost je innovatievaardigheden.

Het innovatief vermogen van je organisatie is de sleutel tot succes. Maar waarom is innovatie zo cruciaal, wat zijn de verschillende manieren om innovatie te organiseren en hoe maak je van innovatie een continu proces? Wij nemen je mee in deze tijdreis met inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Bepaal zelf waar jij en je organisatie staat op de innovatieladder. Daag jezelf uit met een nieuwe BRIL op innovatie en vergroot je vaardigheden om succesvol te kunnen innoveren.

In het kort

 12 maart ’20
16:00 – 19:30 uur
Het bruisende Strijp-S (Eindhoven)
€250

Reserveer je plek

Eerdere deelnemers komen uit organisaties net zoals die van jou! (en nog tientallen andere)

Lekkerland, OHRA, Lekkerland, Brainport Eindhoven, Brabantia, St Anna Zorggroep, Heijmans, Pensioenfonds

Wat neem je mee naar huis?

Inspiratie

Laat je inspireren tijdens de inspiratieshot 'De evolutie van innovatie' en ontdek de verschillende manieren om innovatie te organiseren.

Innovatievaardigheden

Versterk je innovatievaardigheden tijdens de workshop 'Van idee naar experiment' en ontdek hoe je innovatie succesvol kunt inbedden in jouw organisatie.

Toolbox

De innovatietools en formats krijg je mee naar huis, zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt brengen.

Netwerk

Netwerk van intrapreneurs en ervaren innovators om te blijven sparren en leren.

Wat je moet weten

Gun jezelf een innovatieboost

Strijp-S is niet voor niets dé broedplaats voor innovatie & intrapreneurship. Gedurende één middag brengen wij hier een 30tal getalenteerde professionals bijeen die de passie voor vernieuwing en innovatie met elkaar delen.

 

We starten met een interactieve inspiratieshot over de verschillende manieren waarop je innovatie kan organiseren en gaan met jullie in dialoog over de uitdagingen, do’s en don’ts daarbij. Vervolgens gaan we met jullie aan de slag, innoveren leer je namelijk alleen door te doen. Vaak ontbreekt het organisaties niet aan goede ideeën, maar de weg van deze ideeën naar innovatie daadwerkelijk toepassen is vaak onvoorspelbaar en lastig. In de workshop “van idee naar experiment” leren we je hoe je als organisatie versnelling brengt in de innovatie beweging binnen je organisatie. Hierbij gaan we aan de slag met concrete innovatie-experimenten. Uiteraard sluiten we af met een drankje!

Voor wie is het?

Deze Masterclass is opgezet voor ambitieuze professionals met een passie voor innovatie, die graag geprikkeld en uitgedaagd worden.

 

Dit is een perfecte kans om je innovatie vaardigheden te vergroten. Grijp jij samen met andere professionals je kans? Schrijf je nu in voor de Masterclass “Ontketen de innovatiebeweging” op 12 maart van 16:00 tot 19:30! 

Liever een masterclass op maat voor jouw organisatie?

Meer weten?

Magda Filon
Als je vragen hebt over deze masterclass of benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een masterclass op maat voor jouw organisatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of vul het formulier in en we nemen contact op met jou.
Magda Filon
085 303 27 89
magda@brilinnovatie.nl