Je bent hier: Home » Innovatie boost » Fieldtrip NYC

Fieldtrip New York 2020

Laat je inspireren, ga op expeditie.

19 – 23 oktober 2020

€ 6.500 (all-inclusive)

Met een een exclusief gezelschap van vooruitstrevende CEO’s, directeuren en managers reizen we af naar New York. Hier wonen we dé meest inspirerende leiderschapsconferentie ter wereld bij in combinatie met een bijzondere innovatie-expeditie om klantgerichtheid, innovatie en dienstverlening aan den lijve te beleven.

Vertel mij over de mogelijkheden
Innovatie expeditie New York

New York: Innovatieve dienstverlening

Deze wereldstad laat je klantgerichtheid en dienstverlening beleven, 24/7 en 365 dagen per jaar. Op een paar vierkante kilometer laten we je vanuit verschillende perspectieven en branches kennismaken met innovatieve manieren van marktbewerking en concepten aan klanten.

WBF2020

The incredible NOW

Het World Business Forum is een 2-daags event waar duizenden enthousiastelingen van over de hele wereld hun passie voor business een nieuwe shot inspiratie geven en leren van de meest vooraanstaande denkers. 2020 staat in het thema van “The incredible NOW’ en onder andere Sir Ken Robinson, General Colin Powell en Daniel Lamarr hun visie over innovatie, leiderschap en de toekomst van werk delen.

 

Ideaal om jezelf te professionaliseren, met name uitermate geschikt voor degenen waar de branche geen geheimen meer voor heeft en die het niveau van traditioneel onderwijs zijn ontstegen.

Ga mee op innovatie expeditie

In aanvulling op de conferentie nemen we jullie mee op een actieve inspiratiereis vol met mentale en visuele prikkels om klantgerichtheid, innovatie en dienstverlening aan den lijve te beleven. Zie hoe succesvolle en minder succesvolle organisaties de markt bewerken, ruik hoe ze dienstverlening aan de klant ontwikkelen, ervaar hoe organisatieprincipes werken en proef hoe nieuwe business modellen ontstaan. We maken kennis met bijvoorbeeld organisaties als NYU Startup Hub en Google, maar ook aan Steelcase, Hello Health en Whole Foods Market.

 

Kortom een totaalervaring en een uitzonderlijke kans om te netwerken en van elkaars expertise te leren!

Ervaringsleren door zelf concepten & business models te beleven.

Leren buiten de bestaande kaders en van perspectieven van peers.

Toegang tot het onbereikbare, deuren openen zich die normaal gesloten blijven.

Creëer de juiste mindset voor leiderschap & innovatie.