...

Innovatiescan

Waarom een innovatiescan?

"Wat een krachtige inzichten met een professionele, leuke en kwalitatieve scan. Op naar de volgende stap in onze innovatiebeweging!"

Waar staan jullie op de innovatieladder?

Succesvolle organisaties hebben een paar dingen gemeen, ze maken maximaal gebruik van de innovatiekracht van de organisatie op de meest relevante strategische thema’s en met een passende innovatiestijl. Wil jij weten waar je organisatie staat op de innovatieladder op deze drie succeselementen? Daar is onze innovatiescan op gericht. Meet de innovatiekracht, bepaal welke innovatiestijl het beste bij jullie past en focus op waar de grootste innovatieruimte ligt!

Meer details

Wij vinden het belangrijk dat de innovatiescan aanzet tot actie, tot beweging. Door middel van een simpele, dynamische en bovenal ook inspirerende scan geven jouw medewerkers in een mum van tijd inzicht en vertalen wij dat in een to the point diagnose. Start de dialoog, maak onderbouwde keuzes en creëer tot een ware innovatiebeweging! En onthoud goed, waarom blijven plannen maken en dromen, als je ook gericht kunt starten?
De innovatiescan kent drie typen, gebaseerd op de drie zaken die iedere succesvolle organisatie typeert. Kies uit een van onderstaande innovatiescans of combineer ze tot een totaal overzicht.
Breng het innovatief vermogen van je team of organisatie in kaart en krijg inzicht in hoe je deze het meest succesvol kunt inzetten.
Bepaal een passende innovatiestijl op basis van het DNA van jullie organisatie en vertaal dat naar jullie ultieme innovatieproces.
Maak impactvolle strategische keuzes en bepaal waar de ruimte zit tot innovatie.

Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisaties die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven! 

Ook interessant voor jou:

Whitepaper: Help mijn organisatie wordt innovatief!
innovatie
Innovatieworkshop
Leergang Succesvol Innoveren
innovatie
Op zoek naar iets anders?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.