Referenties

Vincent van den Putten - CBRE Global Investors NL

CBRE Global Investors: Vincent van den Putten (Asset Manager)

 

CBRE Global Investors is een van ‘s werelds toonaangevende beleggers in onroerendgoedbeleggingen. Wij bieden via ons platform institutionele klanten toegang tot onroerend goed en infrastructuur investeringen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Het is onze ambitie om onze beleggingsproducten naadloos aan te laten sluiten op de constant veranderende wensen van investeerders, huurders en gebruikers. Hoe borgen,concretiseren, versnellen en implementeren wij innovatieve ideeën in onze groeiende organisatie? Deze vraag diende als vertrekpunt op het moment dat wij de samenwerking met BRIL innovatie zochten. In november 2017 bezochten we BRIL innovatie om deel te nemen aan een ‘Innovatie Bootcamp’. De insteek van deze leerzame dag is om je vaardigheden te vergroten om als organisatie succesvol te kunnen innoveren, om zo wendbaar mogelijk te zijn. Daarnaast is het belangrijk om aan het einde van de bootcamp een aantal concrete plannen te borgen op het gebied van innovatie die naadloos aansluiten op onze propositie en behoeften. BRIL trad gedurende de bootcamp op als een prettige en deskundige gastheer die haarfijn aanvoelde wat wij nodig hadden. BRIL innovatie liet ons vrij in het denkproces en gaven ons op een transparante en eerlijke manier waardevolle feedback. Ik kan organisaties BRIL innovatie aanraden als je toe bent aan een innovatie-injectie. Zij slaan de juiste toon aan, laten je nadenken over innovatie en zijn op de achtergrond de ideale inspirator.

Leontine Basch - Oddessey Solutions

Oddessey Solutions: Leontine van Thoor-Basch (General Manager)

 

“Als ontwikkelaar van high-end apps, sms- en webapplicaties bevinden wij ons in een wereld die snel verandert. Onze grootste uitdaging is dan ook: Hoe speel je in op de vraag van morgen? We wilden de volgende stap zetten op het gebied van innovatie. BRIL innovatie heeft ons een belangrijke les geleerd over innoveren: Innoveren leer je door met je klant samen te werken. Zo achterhaal je wat de wensen zijn en hoe je hier als organisatie op in kan spelen. Ik ben van mening dat dit de juiste en vooral de beste strategie om te innoveren is. Tijdens de training ‘Het Nieuwe Innoveren’ hebben we handvatten gekregen die we nu toepassen binnen onze organisatie. Hier is experimenteren er een van. Door kleine experimenten uit te voeren ben je in staat om op een hele snelle manier te innoveren en dit direct in de praktijk toe te passen. Wat ik als zeer prettig heb ervaren tijdens de samenwerking met BRIL innovatie is dat ze een veilige omgeving creëren waarin je echt jezelf kan zijn en je open durft te stellen. Dit doen ze door te benadrukken dat fouten maken mag, dat dit juist zelfs goed is aangezien je er iets van leert. Hierdoor kom je sneller tot de inhoud en durf je een kwetsbare kant van jezelf en de organisatie te laten zien. Ook wordt de training op een persoonlijke manier gegeven, dat vind ik erg belangrijk en heb ik als zeer positief ervaren.”

Jan Boeve - TLN

Transport & Logistiek Nederland: Jan Boeve (Algemeen Directeur)

 

“Transport & Logistiek Nederland is opgericht om de belangen van wegvervoerders te behartigen. Om onze klanten het beste op weg te helpen is het belangrijk dat we inzicht hebben in hun behoeften. Om dit te bereiken, wilden we van onze intern gerichte organisatie een klantgerichte organisatie maken. Toen we in contact kwamen met BRIL innovatie was het persoonlijke contact doorslaggevend om voor hen te kiezen. BRIL innovatie profileert zich heel sterk door dicht bij de klant te blijven en te kijken waar de behoeften liggen. Ook vond ik de methode die ze tijdens het innovatielab hanteerde, zoals het uitvoeren van kleine experimenten, erg leuk! Nadat ze ons inspireerden over hoe we met innovatie aan de slag konden gaan hebben ze ons stap voor stap begeleid. Hiermee zorgden ze dat het innovatieproces vlekkeloos verliep. BRIL innovatie gaf ons meer zelfvertrouwen. Met experimenteren leer je namelijk dat iets mag mislukken. Dat geeft een organisatie vertrouwen. Als je het niet probeert, weet je ook niet wat je kunt bereiken. Door deze mentaliteitsverandering zijn we steeds meer gaan proberen en hebben we de ‘innovatiesmaak’ te pakken gekregen.”

Bart van de Laak - Yellow Online

Yellow Online: Bart van de Laak (Commercieel Manager)

 

“Vanuit Yellow-online heb ik de innovatie bootcamp van BRIL innovatie doorlopen. Wij hebben deelgenomen aan de bootcamp om manieren te vinden hoe we binnen onze organistaie meer draagvlak kunnen creëren voor innovatie en manieren vinden hoe we dit op een slimme en efficiente manier kunnen toepassen.
Met deze insteek in gedachten hebben we een erg nuttige dag gehad. Ik heb het als prettige ervaren dat ik met concrete en toepasbare ideeën naar huis ben gegaan. Kortom, ik kan iedereen adviseren om een bootcamp bij te wonen of dit in te zetten als educatief bedrijfsuitje!”

Tevreden klanten