Tools & Scans

Tools en scans voor innovators

Innoveren is voor iedereen mogelijk. En nog mooier, je kan het nu overal. Ook in jouw organisatie. Daarom hebben we op deze pagina onze favoriete innovatietools voor je op een rij gezet. Maak gebruik van de (gratis) tools & scans en ga zelf aan de slag. Onze tools worden gebruikt door honderden professionals in de bouw, productie, zorg en zelfs op universiteiten. Het bouwen aan een innovatiecultuur zit in ons DNA.

Gratis tools en handigheden

white paper

Whitepaper 2019
“Vergroot het innovatief vermogen”

Alles wat je moet weten over leren innoveren met kleine experimenten

In een wereld waarin verandering de enige constante factor is en waarin markten zich sneller ontwikkelen dan organisaties, is het innovatief vermogen van je organisatie de sleutel tot succes. Vergelijk de huidige tijd met een permanente verbouwing, waarin de verkoop succesvol door moet gaan. Organisaties moeten leren omgaan met verandering. Want ontwikkelingen zijn moeilijk bij te benen.

Deze White Paper geeft je inzicht in manieren waarop je als organisatie wendbaar wordt en veerkracht kunt opbouwen. Onderbouwd vanuit de wetenschap, 250.000+ vlieguren van de BRIL innovatie-experts en de rol van Toni Sfirtsis als professor Strategie & Innovatie aan de TIAS School for Business and Society.

 

Management boeken top 10

Managementboeken top 10

Bekijk lijst
Inspirerende vergaderlocaties

Inspirerende vergaderlocaties

Bekijk locaties