...

Innovatiestrategie

Passende strategie

"Het doel om te innoveren zonder een goede aanpak, is slechts een mooie wens."

Meer weten

Weten wat het beste bij jou past? Plan een vrijblijvende kennismaking in en we vertellen je er alles over!

Breng met een sterke innovatiestrategie jouw organisatie naar de top!

Een goede innovatiestrategie sluit naadloos aan op jouw bedrijfsstrategie en de strategische doelen. Je wilt als organisatie blijvend ontwikkelen en vernieuwen om jouw concurrenten een stapje voor te blijven. Daarnaast wil je natuurlijk dat jouw klanten tevreden klanten zijn en blijven.

Een goede innovatiestrategie, uitgelijnd op de strategische doelen, helpt je hierbij. Je legt hierin vast waar je je in de toekomst, op het gebied van innovatie, verder in wilt ontwikkelen en op welke wijze je dat doel wilt gaan bereiken. Door het daadwerkelijk vast te leggen help je jouw organisatie om gestelde doelen bijvoorbeeld binnen vijf jaar te bereiken.

Meer details

Als je gelooft dat innovatie één van de belangrijkste competenties is en het creëren van een innovatiecultuur bovenaan jullie prioriteitenlijstje staat, dan is het inzetten van een passende innovatiestrategie cruciaal. Tijdens de innovatiestrategie sessie op maat nemen we zowel het management team als belangrijke innovatie sleutelfiguren mee om samen te definiëren op welke manier de innovatiebeweging in te zetten. Dat doen we op een actieve manier met een afwisselend programma en dynamische werkvormen, zodat de juiste dialoog plaatsvindt en de juiste keuzes gemaakt worden. Ons doel een gedragen aanpak om innovatie die plek in de organisatie te geven die het verdient!

Organisaties die innovatie als manier van werken willen inbedden en zoeken naar een passende manier hoe dat te doen. Met een team van 5-10 management team leden en innovatie sleutelfiguren.

 

Jullie eigen innovatiestrategie! 😉 En natuurlijk veel enthousiasme om de innovatiebeweging succesvol in te zetten.

De innovatiestrategie sessie duurt een volledige dag. Een volle energieke dag, waarbij we in actieve en dynamische werkvormen toewerken naar een gedragen aanpak. Het team krijgt bijvoorbeeld inzicht in verschillende manieren om innovatie te organiseren, bepaalt door middel van een krachtige scan welke innovatiestijl het beste bij de organisatie past en gaat op pad om jullie innovatieDNA in beeld te brengen.

Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisaties die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven! 

Ook interessant voor jou:

Whitepaper boek springplanken@4x
Whitepaper: 9 springplanken om succesvol te innoveren
Innovatielab
Leergang Succesvol Innoveren
innovatie
Op zoek naar iets anders?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.