...

Contact

Neem contact met ons op en laat ons je helpen om de juiste omgeving te creëren om innovaties mogelijk te maken. Ons team met innovatie specialisten staat voor je klaar!

Met de auto

Parkeren kan op parkeerplaats B. Parkeer hier op één van de gereserveerde vakken met aanduiding MELT. Bezet, er zijn ook nog plekken zonder specifieke aanduiding waar je vrij kunt parkeren natuurlijk ook voor het laden van elektrische voertuigen. Bij de hoofdingang (ingang 6) neem je de lift naar de 6e verdieping (MELT). 

Met de trein

Stap uit op station station Strijp-S en je staat na een korte wandeling in 7 minuten op ons kantoor! Je hoeft hiervoor alleen maar parallel het spoor te volgen op de Achtseweg Zuid en bij ingang B vind je de hoofdingang (ingang 6) van ons kantoor en neem je de lift naar de 6e verdieping (MELT). 

Met de bus

Met lijn 10 stap je voor onze deur uit bij bushalte Strijp-T en je staat 2 minuten later bij ons binnen! Bij ingang B vind je de hoofdingang (ingang 6) van ons kantoor en neem je de lift naar de 6e verdieping (MELT). 

BRIL innovatie
Maps
Ingang Melt
6e verdieping
BRIL HQ
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.