...

Innovatie Bootcamp

Open editie

Gewaardeerd met een gemiddeld cijfer van 9.3 in vorige edities!

Eerdere deelnemers
In Company

"Leren is ervaren en beleven. Al het andere is alleen maar informatie"

Innovatie expert in één dag

Het kan! Wil je jezelf een professionaliseringsboost geven? Of zoek je naar een impactvolle manier om jullie kantoordag of heidag in te vullen? Doe mee of organiseer een Innovatie Bootcamp!

Tijdens de Innovatie Bootcamp zorgen wij ervoor dat deelnemers geprikkeld worden, met nieuwe perspectieven naar de organisatie gaan kijken, creatief worden uitgedaagd en verfrissende innovatietools en -technieken leren toepassen. Inspiratie, prikkelen, leren, beleven én doen.

Kies als team of professional voor open deelname en leer van professionals uit andere organisaties of voor een in-company innovatiedag voor je team of zelfs de gehele organisatie.

Meer details

De innovatie bootcamp is een actieve, dynamische & inspirerende dag rondom creativiteit en innovatie. Met veel praten en proza komen we niet tot de kern, wij gaan voor actieve, creatieve visuele werkvormen en opdrachten. Samen leren van workshops, inspiratieshots en een ware innovatie challenge in een prikkelende omgeving met goed eten (niet onbelangrijk) zijn onze ingrediënten die het tot een geslaagde dag maken. We reiken praktische tools aan om de inspiratie en lessen direct om te zetten in dagelijkse werkzaamheden. 

 

Leren door te ervaren, leren door te doen!

Ambitieuze professionals, teams en organisaties met een passie om zichzelf te ontwikkelen, die graag geprikkeld en uitgedaagd willen worden. Voor leergierige managers en nieuwsgierige high-potentials, maar zeker ook voor de introverte harde werker tot de meest enthousiaste collega. Juist in de diversiteit van deelnemers ligt een interessante waarde.

 

Ga aan de slag en daag jezelf uit! 

1. Energie en motivatie om het dagelijks werk te verrijken met innovatieve ideeën

2. Vaardigheden en tools die direct toe te passen zijn in de praktijk

3. Een creatieve mindset om zelf initiatief te pakken en nog waardevoller te handelen

4. Een gezonde dosis inspiratie en enthousiasme om de toekomst als werknemer, van het team en/of de organisatie succesvol te vormen

Innovatierugzak met veel inspiratie, energie en direct toepasbare tools!

09:00 uur Start

09:15 uur Workshopronde 1

10:45 uur Workshopronde 2

12:00 uur Walking lunch

13:00 uur Inspiratieshot

14:00 uur Innovatiechallenge

17:00 uur Dragon’s den Jury

17:30 uur Diner

18:00 uur Einde

 

 

Tijdens een innovatiebootcamp organiseren we twee rondes met inspirerende workshops om innovatievaardigheden te vergroten en nieuwe perspectieven te openen. Iedere deelnemer heeft keuze uit verschillende workshops. Van een krachtige brainstormtechniek om écht anders te leren denken tot aan een methodiek om goede ideeën werkend te maken. Na de workshops en walking lunch volgt een kort en krachtige inspiratieshot met een aansprekende, maar ook verrassende spreker uit de avonturenwereld. Een nieuwsgierige dialoog en delen van perspectieven is het uitgangspunt. Tot slot sluiten we de dag af met een ware innovatiechallenge, waarin er in kleine teams gestreden wordt om dé innovatieprijs. Deze wordt uitgereikt door een deskundige externe jury. En dat alles in een fysieke afwisselende setting met activerende en verrassende elementen.

 

 

(Note: Voor een in-company Innovatie Bootcamp kunnen we een programma op maat vaststellen)

 

Denken vanuit extremen helpt enorm om los te komen uit dagelijkse systemen! Maak een keuze en geef je voorkeur op uit de volgende innovatieworkshops:

 

Help je organisatie om zeep: wie is de grootste concurrent van je organisatie? Dat ben je zelf! In deze workshop bedenk je manieren hoe je je organisatie kan verslaan met als doel om innovatiekansen te herkennen.

 

Onze dienstverlening gratis: deze workshop gaat over in extremen denken en omdenken. Wat wordt jullie waardepropositie als de huidige dienstverlening gratis wordt. Laat je uitdagen!

 

Verbluf je klant: duik in de wereld van de klant, waar zitten frustraties, waar leven ze van op én leer waardegedreven denken.

 

Van idee naar waardevol experiment: de weg van idee naar innovatie is soms onvoorspelbaar. Aan ideeën ontbreekt het meestal niet, maar hoe krijg je deze werkend?

Ga de strijd aan met andere teams rondom een real casus! Pitch als team van professionals jullie topidee aan de Dragon’s den jury en neem de felbegeerde innovatieprijs mee naar huis. 


Ben jij de winnaar? 

Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisaties die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven! 

Ook interessant voor jou:

Whitepaper boek springplanken@4x
Whitepaper: 9 springplanken om succesvol te innoveren
innovatie
Innovatieworkshop
Leergang Succesvol Innoveren
innovatie
Op zoek naar iets anders?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.