...

Innovatie leiderschapstraining

De training

"Leiderschap is een actie, niet een positie"

Meer weten

Weten wat het beste bij jou past? Plan een vrijblijvende kennismaking in en we vertellen je er alles over!

Innovatie leiderschapstraining

Innovatie als manier van werken verankeren vraagt om andere leiderschapsvaardigheden. Leidinggeven aan innovatie vraagt om andere competenties dan leidinggeven aan de operatie. Tijdens de Innovatie Leiderschapstraining gaan jullie managers en leidinggevenden aan de slag met het eigen maken van leiding geven aan innovatie als onderdeel van het werk. In 3 maanden en vaste trainingsmomenten werken ze als team samen aan een specifieke aanpak om succesvol leiding te geven in een organisatie waar innovatie een belangrijk onderdeel is van de cultuur. Al doende leiderschapsvaardigheden een boost geven, dat staat centraal in deze training.

Het vermogen om te leren, is de belangrijkste kwaliteit die een leider moet hebben. Meer informatie? Plan een kennismaking in!

Meer details

Tijdens de training gaan deelnemers in een zevental trainingsdagen aan de slag met het eigen maken en ontwikkelen van hun eigen innovatie leiderschapsstijl. We reiken essentiële inspiratie, theorie en leiderschapstools aan om persoonlijke leiderschapsvaardigheden te boosten. Direct in de praktijk aan de slag, al doende leren en reflecteren is de insteek. Tevens ontwikkelen we samen indicatoren waaraan het succes van innovatief leiderschap gemeten kan worden.

 

 

We bieden deze training op dit moment alleen in-company aan, zodat jouw managers samen leren en met elkaar een innovatiecultuur neerzetten.

Organisaties die innovatie een belangrijke plek geven in hun manier van werken en toe zijn om passend leiderschap daarbij te boosten. In een team van 5-10 leidinggevenden (start in overleg).

 

1. Krachtige leiderschapskwaliteiten om innovatie op een impactvolle manier te stimuleren

2. Kennis en drive om te werken aan een slagvaardige leiderschapsstijl

3. Passende tools om te sturen op innovatie

4. Positieve energieboost in de eigen teams

Zeven trainingsdagen met een doorlooptijd van ongeveer drie maanden.

 

In iedere trainingsdag staat een ander component van leidinggeven centraal. Met elkaar en van elkaar leren en doen is het uitgangspunt. Elke training voorzien we van nieuwe perspectieven en zienswijzen met praktische voorbeelden uit verschillende branches. We maken het makkelijk toepasbaar om in de praktijk laagdrempelig en zonder groot afbreukrisico initiatieven toe te passen met een eigen leiderschapsstijl. Samen groeien en reflecteren is een belangrijk onderdeel in het programma.

Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisaties die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven! 

Ook interessant voor jou:

Whitepaper boek springplanken@4x
Whitepaper: 9 springplanken om succesvol te innoveren
Innovatiestrategie
Leergang Succesvol Innoveren
innovatie
Op zoek naar iets anders?
Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.