...
Home » Blog » Klantwaarde: voorwaarde voor een succesvolle organisatie

Klantwaarde: voorwaarde voor een succesvolle organisatie

Het is van belang te achterhalen wat jouw klanten belangrijk vinden!

Ben jij bekend met het begrip klantwaarde en weet jij al hoe het kan bijdragen aan het succes van jouw organisatie? Klantwaarde is een belangrijke factor om als organisatie jouw succes te vergroten. Zoals de naam al zegt is klantwaarde de waarde die jouw klanten ervaren bij jouw product of dienst.

Jouw klanten ervaren waarde wanneer ze meer krijgen dan verwacht, een toegevoegde waarde is. Je moet dus op zoek naar de toegevoegde klantwaarde van jouw organisatie en product of dienst. De toegevoegde waarde die jij aan jouw klanten biedt zorgt ervoor dat jouw organisatie nog succesvoller wordt: een klant kiest namelijk altijd voor het voor hem of haar beste product dat op dat moment op de markt te krijgen is. Hierbij kunnen factoren zoals prijs en kwaliteit van invloed zijn maar ook zaken als levertijd of service.

Verhoog de klantwaarde van jouw organisatie

Om de klantwaarde van jouw organisatie te kunnen verhogen is het van belang om te achterhalen wat jouw klanten belangrijk vinden. Je moet op zoek naar de toegevoegde klantwaarde van jouw organisatie en jouw product of dienst. Je kunt meer klantwaarde voor jouw klanten realiseren wanneer je de verwachtingen en de beleving van klanten helder in kaart hebt. Een hulpmiddel om de dit helder voor ogen te krijgen is het klantonderzoek van BRIL innovatie. Met behulp van de resultaten kun je achterhalen hoe jouw organisatie producten of diensten zo goed mogelijk aan kan laten sluiten op de wensen van jouw klanten.</span

Het B2B klantwaarde onderzoek van BRIL innovatie

Zorg dat klanten ook in de toekomst voor jou blijven kiezen met het B2B klantwaarde onderzoek van BRIL innovatie. Deze survey is jouw hulpmiddel om klantwensen inzichtelijk te maken. Het leert jou en jouw organisatie om (nog) klantgerichter te denken. Wij helpen je natuurlijk bij het interpreteren van de resultaten, de drijfveren van je klanten te achterhalen en deze informatie te vertalen naar klantwaarde verbeteringen. Breng jouw organisatie in beweging richting de klant en werk aan jullie klantwaarde. Wij stippelen de route uit maar het is aan jou om hem te bewandelen en de keuze te maken om rechts- of linksaf te slaan.

Met BRIL innovatie een stap dichterbij organisatiesucces

Wil jij jouw concurrenten ver achter je laten? Doe gedegen onderzoek! Ontdek wat jouw klanten belangrijk vinden en vergroot de klantwaarde door jouw product of dienst hierop aan te passen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij helpen je graag om de klantwaarde van jouw organisatie te verhogen!

Benieuwd naar andere innovatiemogelijkheden? BRIL innovatie helpt je graag jouw organisatie een innovatieboost te geven. Wij denken met je mee met het opstellen van een innovatiestrategie of geven je de juiste tools tijdens een innovatie training.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.