Innovatie advies

Je bent hier: Home » Innovatie advies

Innovatief vermogen vergroten

Wij helpen jouw organisatie met het inrichten van jullie innovatieproces

Een innovatiehartslag is de sleutel tot bestaansrecht en succes. Wij leren organisaties hun innovatief vermogen te vergroten, waarbij we in alles wat we doen (elk innovatie advies, elke training, programma of tool) de klant centraal stellen. Innovatie is namelijk iets op een andere manier doen, met meer resultaat voor de klant en dus ook voor de organisatie. En waarde is pas waarde als de klant ervoor wil betalen!

Leren innoveren innovatief vermogen

Vier BRIL innovatieprincipes voor een sterk innovatief vermogen

Stop met business cases, start met kleine experimenten.

Dicteer niet, maar geef medewerkers een innovatie-uitdaging.

Word verliefd op het probleem van de klant, niet je eigen oplossing.

Neem leren als uitgangspunt, ieder experiment is succesvol.

Bouw aan een innovatiecultuur en gebruik je eigen innovatiekracht

Wij helpen het innovatief vermogen van onze klanten te vergroten in het tempo, waarin dat voor jouw organisatie gewenst is.

  • Van inspiratie en bewustwording van de ontwikkelingen buiten tot aan het ontwikkelen van kaders en uitgangspunten voor de innovatiestrategie.

 

  • Van een eendaagse boost aan innovatievaardigheden tot aan het inbedden van innovatie als proces in het DNA van de organisatie.

 

 

  • We stappen helemaal in de wereld van de klant, maar bieden ook scans voor inzicht in het huidige innovatief vermogen binnen je organisatie.

Neem contact op

Innoveren is iets een andere manier doen, met meer resultaat

Om blijvend in te kunnen spelen op een markt die continu in beweging is, geloven wij als BRIL dat je innovatie niet als een traditioneel project kunt oppakken. Innovatie inbedden in een organisatie vraagt meer dan alleen het toepassen van alleen een enkele innovatietool zoals bv design thinking, scrum of lean start up. We gebruiken zeker elementen van deze innovatietools in onze aanpakken, echter we zien dat bij de innovatievraagstukken van organisaties er meer nodig is dan de toepassing van éen individuele innovatietool als oplossing. De rode draad binnen ons innovatie advies aanpakken is dat geloven in het leren innoveren middels de uitvoering van innovatie experimenten.

  1. Een experiment is klein
  2. Minimaal 1 betrokken klant als ambassadeur
  3. Maak een divers innovatieteam
  4. Evalueer en leer