...

Hoe creëer jij waarde voor je klanten?

Op zoek naar meer inspiratie?
Home » Innovatie formats » Big Hairy Audacious Goal

Big Hairy Audacious Goal (BHAG) Template

Wat is een Big Hairy Audacious Goal (BHAG)?

Een Big Hairy Audacious Goal (BHAG) is een groots, gedurfd en overweldigend doel en is bedacht door o.a. Jim Collins. Wil je hier meer over weten? Lees dan het boek ‘Build to last successful habits of visionary companies’. Een BHAG motiveert mensen, teams en organisaties om buitengewone resultaten te behalen. 

Laat je gegevens achter en ontvang de format direct in je e-mailbox! 

Big Hairy Audacious Goal Template Preview

De bouwblokken om tot een BHAG te komen

  • De B van Big, van groots: Bedenk zoveel mogelijk ideeën van grootse doelstellingen. Het moet verder gaan dan het gewone en de grenzen verleggen van wat je normaal als haalbaar acht. 
  • De H van Hairy, van gedurfd: Bedenk zoveel mogelijk ideeën van uitdagende doelstellingen. Dit impliceert dat het geen gemakkelijke weg gaat worden. Ga voor echt gedurfd! 
  • De A van Audacious, van overweldigend: Welke ideeën heb jij bij overweldigende doelen? Waar droom je van? 
  • De G van Goal, van doel: Prioriteer en maak een keuze uit B, H, A elementen. Formuleer nu jouw/jullie BHAG als 1 pakkende prikkelende zin, waarbij je ook aangeeft waarom je dit wilt bereiken. 

Hulp nodig bij het opstellen van een uniek BHAG?

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een unieke BHAG? Daar helpen wij graag een handje bij! Wij gaan voor impact en sprankeling. We zijn én heel kritisch & fanatiek, maar ook vol energie met een gezonde dosis humor. In jouw tempo en in jouw context gaan we voor een ware innovatiebeweging. Trucjes is niet aan ons besteed, daar schieten jullie weinig mee op. We hebben een koffer vol met ervaring, toffe werkvormen, verschillende innovatiemethodieken en makkelijke tools. Maar we hanteren één uitgangspunt: het moet jullie helpen om sneller, slimmer, beter en innovatiever resultaat te leveren.

 

Neem vooral een kijkje in ons aanbod van cursussen en opleidingen innovatiemanagement. Van snelle boosts en een tof innovatieplatform tot impactvolle trainingen en complete innovatieprogramma’s, wij helpen jullie een glimlach te toveren bij jullie medewerkers en klanten!

Gratis innovatie templates

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper "Help mijn organisatie wordt innovatief!" direct in je e-mailbox!

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.