Je bent hier: Home » Innovatie hartslag » Innovatiestrategie

Innovatiestrategie

Zet innovatie binnen jouw organisatie op de kaart met een duidelijke innovatiestrategie.

Verandering is echt iets van deze tijd. En dit gaat razendsnel! Wat nu werkt kan morgen al weer verouderd zijn. Wanneer je als organisatie meebeweegt blijf je je concurrenten voor aangezien ze niet het meest innovatieve product of dienst aanbieden. Het is dus belangrijk dat je als organisatie niet achterblijft maar juist inspeelt op deze veranderingen, dus omarm ze! Ze zorgen er namelijk voor dat je als organisatie altijd het beste aan jouw klanten kan aanbieden. Een duidelijke innovatiestrategie mag dan niet ontbreken.

Leer hoe andere organisaties innovatie structureren

Ontdek wat jullie innovatie DNA is

Formuleer een passende innovatiestijl bij jouw organisatie

Stippel je eigen innovatieroute uit

Ontwerp een innovatieproces dat aansluit op jullie organisatie en strategische doelen

Neem contact op

Samen aan de slag, direct toepasbaar.

De klant als vertrekpunt, van buiten naar binnen.

Praktijk en wetenschap gecombineerd

Jarenlange ervaring, meer dan 200.000 vlieguren.

Innovatiestrategie

Waarom mag een innovatiestrategie niet ontbreken?

Een goede innovatiestrategie binnen je bedrijfsstrategie is een must als je je concurrenten een stapje voor wilt blijven. In een innovatiestrategie staat beschreven op welke innovatie ontwikkelingen je je als organisatie richt en op welke wijze je de innovatiedoelstellingen wilt bereiken. Zo beschrijf je bijvoorbeeld de wensen van klanten wanneer je je als organisatie richt op klantvriendelijkheid of als je je richt op het aangaan van een langdurige relatie.

Formuleer een heldere innovatiestrategie en stippel je eigen innovatieroute uit

BRIL innovatie gelooft in innovatieve, inspirerende en aparte werkvormen die speciaal worden samengesteld om tot het maximale resultaat te komen. Experiential learning, leren door beleven, vormt het hart van onze aanpak. We gebruiken vormen die beklijven en waarin we efficiënt tot de kern komen. De inhoud is daarbij belangrijk, maar dat geldt net zo voor waar en op welke manier die inhoud tot stand komt.

Wij helpen hen bouwen aan een innovatiestrategie

Hulp nodig?

Als je gelooft dat innovatie één van de belangrijkste competenties is om het bestaan van je organisatie te waarborgen, dan is hebben van een innovatiestrategie zeker raadzaam. Ga niet zonder plan aan de slag, maar zorg voor de juiste strategie. Onze innovatiespecialisten kunnen je op weg helpen met het opzetten van de juiste innovatiestrategie en bijbehorende vervolgstappen. Neem gerust contact met ons op.