...

Innovatieplatform

Met ons Ideanote Innovatieplatform! Start vandaag nog de innovatiemotor!

Grip op je innovatie activiteiten

Faciliteer en houd grip op innovatie activiteiten. Het Ideanote innovatieplatform draait om verzamelen, evalueren en selecteren van relevante ideeën. 
Ideanote functionaliteiten

"Na een korte uitleg van BRIL heb ik het platform in een halve dag ingericht en kon ik direct een gerichte brainstorm in de organisatie starten, rondom een actuele innovatie uitdaging. De volgende stap is om onze klanten en partners via het platform te laten meedenken"
Jeroen Boot (Turien & Ansvar)

Waarom Ideanote aanschaffen via BRIL?

Innovatie overzichtelijk managen?

Innovatie lijkt af en toe een (georganiseerde) chaos. Waardoor de focus verloren gaat en goede ideeën en oplossingen toch naar de achtergrond verdwijnen. Dat kan anders!

Wij werken samen met het innovatieplatform Ideanote. Hét innovatieplatform om innovatie bottom up te managen op één centrale plek. Een overzichtelijk en makkelijk te gebruiken tool met een aantrekkelijk design. Geen onnodige stappen, “Nice to have features” die afleiden of complexe applicaties. Ons innovatieplatform biedt in éen oogopslag inzicht in alle innovatie activiteiten.

Hoe ziet het Ideanote platform eruit? Check hier de video! Enthousiast of nog meer vragen gekregen? Plan een demo!

Meer details

Als innovatie steeds meer een continue proces is geworden binnen je organisatie, wil je vaak ook zicht hebben op de verschillende innovatie activiteiten. Van het ophalen van relevante en nieuwe ideeën, de organisatie daar laagdrempelig over mee laten denken, samen bouwen aan ideeën en testen in de praktijk. Met ons Ideanote innovatieplatform creëer je een optimale innovatie flow waarin continue ideeën verzameld worden met en door jouw professionals. Via dit innovatieplatform zorg je gemakkelijk ervoor dat de beste ideeën uitgewerkt, getest en geïmplementeerd worden.  

Organisaties die het innovatieproces willen stroomlijnen en willen sturen op innovatie. Op het platform kunnen 10 tot 1000+ werknemers aan de slag met het vergroten van de innovatiekracht. 

Toegang vanaf ieder apparaat

Custom design

Betrouwbaar en veilig

Volgt jouw innovatieproces

Real-time inzage

Mogelijkheden voor open innovatie (met klanten of samenwerkingspartners)

Single sign-on (bereikbaar via jouw intranet)

Verzamel een ongelimiteerd aantal ideeën met een FREE plan. Bij professioneel gebruik en toegang tot additionele opties geldt een jaarlijks abonnement. 

Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisaties die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven! 

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.