...

Wij doen geen kunstjes: wij gaan voor beweging

Fundamenteel en bevlogen enthousiast! Dat zijn wij.

Ons team van innovators!

Een innovatiebureau dat gaat voor impact en sprankeling. Dus én heel kritisch & fanatiek én vol energie & een gezonde dosis humor. Dat is ons DNA. En dan komen leuke klanten vanzelf, bijna dan. Want, net als voor jullie, is innoveren voor ons ook een werkwoord, het vereist nogal wat doorzettingskracht en discipline. En dat levert ons dan weer de leukste klanten op!

Magda Filon
Erwin Jansen
Toni Sfirtsis
Lieke van Otten
innovatie adviesbureau

In jouw tempo én in jouw context

Onze klanten weten en voelen dat innovatie meer is dan leuke brainstorms, innoveren is een mindset om elke dag een nog dikkere glimlach bij klanten te toveren. Of ja, elke dag is misschien nog een beetje veel gevraagd 🙃. Wij stemmen onze dienstverlening af op de fase van jouw organisatie en in een tempo dat bij jullie past.

Oh en wij doen graag een dansje voor jullie…maar we zijn geen one-trick pony. Trucjes is aan ons niet besteed, daar schieten jullie niets of weinig mee op. Wij hebben natuurlijk een koffer vol met toffe werkvormen, verschillende innovatiemethodieken, en makkelijke tools. Super handig en die zetten we ook volop in, wél in jouw context. Want wij hanteren maar één uitgangspunt: het moet jullie helpen om sneller, slimmer, beter en innovatiever resultaat te leveren.

innovatie

Wij leveren waarde, geen uurtjes

Waarde is pas waarde als jullie het ook waardevol vinden. En dat is precies de reden waarom wij geen uurtjes schrijven, maar werken met vaste bedragen en concrete doelstellingen.

Tot in de puntjes op de i (van innovatie 🤩) willen wij onze klant van dienst zijn en dat merk je tot in de kleinste details. Wij bedenken niet alleen de best passende innovatieworkshop, training of aanpak, maar doen altijd een stapje erbij. Inhoud is namelijk slechts één onderdeel van het succes. Wij toveren jouw glimlach door ons óók te richten op de juiste locatie, een inspirerende omgeving, een innovatief hapje en drankje, een prikkelende uitnodiging, een verrassend intermezzo, pakkende promotievideo’s, en rake visuele verslaglegging.

innovatie

Wij zijn ondernemers, geen consultants

Ons avontuur begon in 2011 (met een flinke rugzak ervaring) en tot op de dag van vandaag zetten we met veel lol, heel hard werken en enkele zweetdruppeltjes BRIL innovatie in de markt.

Dat ondernemende proef en ervaar je als je met ons samenwerkt. We zien overal kansen, en weinig bedreigingen. We prikkelen onze klanten om intrapreneurship te omarmen. We houden niet zo van politiek geneuzel en hiërarchie, wij worden blij van actie en groei. We gaan voor persoonlijke en professionele groei van onszelf én onze klanten.

Wij zijn inspirator, coach, trainer, expert en veranderkundige in één jasje (of jurk 👗), maar ook gewoon een fijne sparringpartner.

Wij zijn BRIL innovatie

Wat doen wij elke dag?
Met veel passie en plezier onze klanten inspireren, prikkelen en bewegen! Onze klanten willen namelijk waardevol zijn en blijven, ook morgen. En dat vergt innovatief vermogen. We hopen jullie net zo wild enthousiast te maken voor de kracht van innovatie, als we zelf zijn. Met één been in de wetenschap en meer dan 350.000 vlieguren in de praktijk weten wij hoe je innovatie onderdeel van het dagelijks werk maakt. Wij ontwikkelen geen innovaties voor jullie, maar we zetten jullie in beweging om te innoveren. Dat doen we met innovatietrainingen en -workshops om de innovatievaardigheden te boosten, maar ook in innovatieprogramma’s inclusief ondersteunende tools om een ware innovatiebeweging te creëren. Geen professor voor de klas, fantastische analyses en prachtige rapporten (dat kunnen we overigens wel maar daar hebben jullie zo weinig aan), maar handen uit de mouwen en direct in de praktijk innovatie een plek geven met impact in jullie markt. Want dat is toch waar het om draait? Meer waarde, meer resultaat?!

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.