Over ons

Wij helpen jouw organisatie met het inrichten van jullie innovatieproces

Een innovatiehartslag is de sleutel tot bestaansrecht en succes. Wij leren organisaties hun innovatief vermogen te vergroten, waarbij we in alles wat we doen (elk innovatie advies, elke training, programma of tool) de klant centraal stellen. Innovatie is namelijk iets op een andere manier doen, met meer resultaat voor de klant en dus ook voor de organisatie. En waarde is pas waarde als de klant ervoor wil betalen!

Leren innoveren innovatief vermogen

Vier BRIL innovatieprincipes voor een sterk innovatief vermogen

Stop met business cases, start met kleine experimenten.

Dicteer niet, maar geef medewerkers een innovatie-uitdaging.

Word verliefd op het probleem van de klant, niet je eigen oplossing.

Neem leren als uitgangspunt, ieder experiment is succesvol.

Bouw aan een innovatiecultuur en gebruik je eigen innovatiekracht

Wij helpen het innovatief vermogen van onze klanten te vergroten in het tempo, waarin dat voor jouw organisatie gewenst is.

  • Van inspiratie en bewustwording van de ontwikkelingen buiten tot aan het ontwikkelen van kaders en uitgangspunten voor de innovatiestrategie.

 

  • Van een eendaagse boost aan innovatievaardigheden tot aan het inbedden van innovatie als proces in het DNA van de organisatie.

 

 

  • We stappen helemaal in de wereld van de klant, maar bieden ook scans voor inzicht in het huidige innovatief vermogen binnen je organisatie.

Neem contact op

Het team

team_image

Carl van Dyck

team_image

Magda Filon

team_image

Toni Sfirtsis

team_image

Erwin Jansen

team_image

Iris Bouman

team_image

Jessie Van Walsem

Wij zijn BRIL innovatie.

Wij zijn hét innovatiebureau van Nederland dat weet hoe je kan leren innoveren. Al meer dan 15 jaar staan wij aan het front van vernieuwing op het gebied van management & leiderschap. Wij waren één van de eersten die met waarde-creatie, innovatielabs en experimenteren organisaties succesvol de 21e eeuw hebben ingeleid. Maar daar houdt het niet op. Met één been in de wetenschap en het andere in de klei die praktijk heet weten wij wat wel en niet werkt. Innoveren zonder veranderen is vrijwel onmogelijk. Daarom richten wij ons op het ontwikkelen van professionals, teams en organisaties. Ontdek meer over onze bewezen aanpakken bij de innovatieproducten.

Leren innoveren doe je samen.

Wij werken samen met gerenommeerde instituten, onderwijsinstellingen en netwerken om onze kennis en expertise over innoveren uit te dragen en verder te ontwikkelen. Belangrijke partners voor ons zijn TIAS School for Business and Society, Amsterdam School of Real Estate en Business School Nederland.

Een duw(tje) in de rug nodig?

Is innovatie één van de belangrijkste pijlers van het bestaansrecht van jouw organisatie? Onze innovatiespecialisten kunnen je op weg helpen met het opzetten van de juiste innovatiestrategie en bijbehorende vervolgstappen. Neem gerust contact met ons op.