Over ons

Wij zijn BRIL innovatie.

Ons doel is om jou en jouw organisatie te laten scoren in een wereld die een nieuw tijdperk aan het intreden is. Om jouw medewerkers in staat te stellen te blijven innoveren en een succesrijke organisatie te zijn. Om meer waarde te bieden voor jouw klanten en die meerwaarde ook in rendement te vangen. Kortom, durf relevant te zijn. Daarvoor gaan wij bij jou tot het uiterste.

Andere tijden, nieuwe rollen.

Dat betekent dat wij ook moeten veranderen. Practice what you preach, zeg maar. Het draait bij ons niet meer om declarabele uren en leverage. Wij werken niet meer vanuit top-down strategische consultancy projecten. Waar wij in geloven is “leren innoveren”. Dat betekent voor ons inspireren, experimenteren, prikkelen en inzichten aanreiken. Vanuit die overtuiging werken wij met jou samen.

Connect & Engage.

Natuurlijk, we brengen onze meer dan 50 jaar gezamenlijke consultancy-ervaring mee, onze kennis van markten en methodes en onze jaren managementervaring in binnen- en buitenland. Wij bieden een mooie mix van jong en doorleefd, van praktisch en state of the art , van reflectie en passie. Maar bovenal krijg je onze volledige inzet. Jij bent waar het bij ons om draait.

Leren innoveren doe je samen.

Wij werken samen met gerenommeerde instituten, onderwijsinstellingen en netwerken om onze kennis en expertise over innoveren uit te dragen en verder te ontwikkelen. Belangrijke partners voor ons zijn TIAS School for Business and Society, Amsterdam School of Real Estate en Business School Nederland.

Het team

team_image

Joost Broekman

team_image

Carl van Dyck

team_image

Magda Filon

team_image

Toni Sfirtsis

team_image

Erwin Jansen

team_image

Gitte van Zandwijk