Over ons

Wij zijn BRIL innovatie.

Wij zijn hét innovatiebureau van Nederland dat weet hoe je kan leren innoveren. Al meer dan 15 jaar staan wij aan het front van vernieuwing op het gebied van management & leiderschap. Wij waren één van de eersten die met waarde-creatie, innovatielabs en experimenteren organisaties succesvol de 21e eeuw hebben ingeleid. Maar daar houdt het niet op. Met één been in de wetenschap en het andere in de klei die praktijk heet weten wij wat wel en niet werkt. Innoveren zonder veranderen is vrijwel onmogelijk. Daarom richten wij ons op het ontwikkelen van professionals, teams en organisaties. Ontdek meer over onze bewezen aanpakken bij de innovatieproducten.

Leren innoveren doe je samen.

Wij werken samen met gerenommeerde instituten, onderwijsinstellingen en netwerken om onze kennis en expertise over innoveren uit te dragen en verder te ontwikkelen. Belangrijke partners voor ons zijn TIAS School for Business and Society, Amsterdam School of Real Estate en Business School Nederland.

Het team

team_image

Joost Broekman

team_image

Carl van Dyck

team_image

Magda Filon

team_image

Toni Sfirtsis

team_image

Erwin Jansen

team_image

Gitte van Zandwijk

team_image

Denise Liebregts

Een duw(tje) in de rug nodig?

Is innovatie één van de belangrijkste pijlers van het bestaansrecht van jouw organisatie? Onze innovatiespecialisten kunnen je op weg helpen met het opzetten van de juiste innovatiestrategie en bijbehorende vervolgstappen. Neem gerust contact met ons op.