Over ons

Hi, wij zijn BRIL innovatie! Hét innovatiebureau dat professionals, teams en organisaties leert innoveren.

Wij geloven dat organisaties moeten werken aan weerbaarheid, aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Innovatie is meer dan de leukste en wildste ideeën verzamelen, innovatie gaat over de denkkracht van mensen gebruiken om morgen nog steeds waardevol te zijn.

 

Hoe flexibel zijn jouw collega’s? Welke creatieve oplossingen en nieuwe initiatieven zijn er opgepakt? Staat jouw organisatie stil bij de houdbaarheid van jullie verdienmodel? Hoe wendbaar en weerbaar is jouw club? En heeft dat niet juíst alles te maken met innovatiekracht?

 

Met één been in de wetenschap en meer dan 250.000 vlieguren in de praktijk weten wij hoe je innovatie onderdeel van het dagelijkse werk maakt. Samen bereik je het meest. En precies daarom ontwikkelen wij geen innovaties, maar creëren we een ware innovatiebeweging. Het resultaat? Wendbare, waardevolle professionals, teams en organisatie die met een dikke glimlach de toekomst vormgeven!

“TELL ME AND I FORGET, 

TEACH ME AND I REMEMBER, 

INVOLVE ME AND I LEARN”

Benjamin Franklin

innovatielab

Wij helpen het innovatief vermogen van onze klanten te vergroten in het tempo, waarin dat voor jouw organisatie gewenst is.

Innovatie Academie: trainen van innovatievaardigheden

Meer weten?

Innovatie Boost: de eerste impactvolle innovatiestappen

Nieuwsgierig?

Innovatie Hartslag: het inbedden in de manier van werken

Geprikkeld?

  • Van inspiratie en bewustwording van de ontwikkelingen buiten tot aan het ontwikkelen van kaders en uitgangspunten voor de innovatiestrategie.

 

  • Van een eendaagse boost aan innovatievaardigheden tot aan het inbedden van innovatie als proces in het DNA van de organisatie.

 

 

  • We stappen helemaal in de wereld van de klant, maar bieden ook scans voor inzicht in het huidige innovatief vermogen binnen je organisatie.

Neem contact op

Het team: onze innovatiekrachtpatsers

team_image

Magda Filon

team_image

Erwin Jansen

team_image

Jessie Van Walsem

team_image

Toni Sfirtsis

team_image

Carl van Dyck

Dit maakt ons uniek.

Wij vinden het belangrijk dat de organisatie groeit door te leren innoveren. Het is onze kracht ervoor te zorgen dat de organisatie leert door zo veel mogelijk zelf te doen. In die zin leiden wij ambassadeurs op die relevantie methodieken eigen maken, zodat zij er in de toekomst zelfstandig mee aan de slag kunnen. De klant is het vertrekpunt van het innovatieproces. Innovatie is voor ons een manier van denken waarin de organisatie en haar medewerkers bereid zijn – en in staat gesteld worden – om zichzelf blijvend te vernieuwen.

Leren innoveren doe je samen.

Wij werken samen met gerenommeerde instituten, onderwijsinstellingen en netwerken om onze kennis en expertise over innoveren uit te dragen en verder te ontwikkelen. Belangrijke partners voor ons zijn TIAS School for Business and Society, HypeBrainport Development, Amsterdam School of Real Estate en Business School Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Aarzel dan niet om ons een mailtje te sturen, ons te bellen (085-3032789) of vul het formulier in en we nemen contact op met jou.

Naam*

E-mail*

Telefoon

Stel je vraag