Je bent hier: Home » Innovatie boost » Innovatie Sprint

Innovatie Sprint

Spot innovaties en ga aan de slag.

Brainport Development
Brainport Eindhoven

Hoe kan mijn organisatie zonder risico kennismaken en oefenen met innoveren? Met het programma: ‘Het Nieuwe Innoveren’ gaan professionals uit je organisatie aan de slag met het ontwikkelen van hun persoonlijke innovatievaardigheden. Een laagdrempelig professionaliseringsprogramma met een concrete innovatie als resultaat.

In samenwerking met Brainport Development hebben we dit unieke programma, met een doorlooptijd van 60 dagen, ontwikkeld om het innovatieve vermogen van verschillende professionals een versnelling te geven. Wij geloven dat de juiste mix van bedrijven een waardevolle dimensie is om elkaar te inspireren, te motiveren, te verrassen en elkaar van reflectie te voorzien. Deelnemers krijgen essentiële tools en methodieken aangereikt om innovatie beter in te bedden als manier van werken in de organisatie.

Zet de innovatiekaders.

Formuleer jullie innovatieopgave.

Start met peers de innovatiemotor.

Experimenteer & leer.

Voor wie?

Bedrijven met de ambitie om te groeien.

Bedrijven die geloven dat innoveren een cruciale competentie voor de toekomst is.

Bedrijven die het experiment willen aangaan om met peers die innovatiemotor te starten.

Bedrijven die hun talenten de kans willen geven zich te professionaliseren en het verschil te maken.

Benieuwd welke bedrijven zich al aangemeld hebben voor de volgende ronde?

Vraag naar de deelnemers

In januari '20 starten alweer de volgende ronde(n)

BRIL innovatie

Wij zijn hét innovatiebureau van Nederland dat weet hoe je kan leren innoveren. Al meer dan 15 jaar staan wij aan het front van vernieuwing op het gebied van management & leiderschap. Wij waren één van de eersten die met waarde-creatie, innovatielabs en experimenteren organisaties succesvol de 21e eeuw hebben ingeleid. Maar daar houdt het niet op. Met één been in de wetenschap en het andere in de klei die praktijk heet weten wij wat wel en niet werkt. Innoveren zonder veranderen is vrijwel onmogelijk. Daarom richten wij ons op het ontwikkelen van professionals, teams en organisaties. Ontdek meer over onze bewezen aanpakken op onze website.

Innovatie bootcamp

Drie bedrijven. 3 experimenten.

Meer weten?

Erwin Jansen
Als je vragen hebt over dit programma, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of vul het formulier in en we nemen contact op met jou.
Erwin Jansen
085 303 27 89
erwin@brilinnovatie.nl