...

Hoe creëer jij waarde voor je klanten?

Op zoek naar meer inspiratie?
Home » Innovatie formats » 9 prikkelende Jobs to be Done vragen

9 prikkelende Jobs to be Done vragen

Een waardepropositie canvas (of in het Engels value proposition canvas) is een afgeleide van het business model canvas en is de grondgedachte van hoe een organisatie waarde creëert. Onderdeel van het waardepropositie canvas is het opschrijven van de Jobs to be Done, de taken die een klant graag voor elkaar wil krijgen. Hiervoor moet je de onderliggende motivaties en behoeften van klanten begrijpen, wanneer ze een product of dienst “inhuren” om een specifieke taak of opdracht te volbrengen. Vaak zien wij, BRIL innovatie, dat onze klanten moeite hebben met het omschrijven van de Jobs to be Done. Dit format helpt je met 9 prikkelende vragen op de juiste weg.  

Laat je gegevens achter en ontvang de format direct in je e-mailbox! 

9 prikkelende job to be done vragen

Hulp nodig bij het opstellen van de Jobs to be Done?

Heb je hulp nodig bij het opstellen van de Jobs to be Done? Daar helpen wij graag een handje bij! Wij gaan voor impact en sprankeling. We zijn én heel kritisch & fanatiek, maar ook vol energie met een gezonde dosis humor. In jouw tempo en in jouw context gaan we voor een ware innovatiebeweging. Trucjes is niet aan ons besteed, daar schieten jullie weinig mee op. We hebben een koffer vol met ervaring, toffe werkvormen, verschillende innovatiemethodieken en makkelijke tools. Maar we hanteren één uitgangspunt: het moet jullie helpen om sneller, slimmer, beter en innovatiever resultaat te leveren.

 

Neem vooral een kijkje in ons aanbod van cursussen en opleidingen innovatiemanagement. Van snelle boosts en een tof innovatieplatform tot impactvolle trainingen en complete innovatieprogramma’s, wij helpen jullie een glimlach te toveren bij jullie medewerkers en klanten!

Gratis innovatie templates

Download

Laat je gegevens achter en ontvang de whitepaper "Help mijn organisatie wordt innovatief!" direct in je e-mailbox!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.