Je bent hier: Home » Innovatie hartslag » Innovatielab

Innovatielab

Waarom een innovatielab?

Innovatief vermogen is een cruciale competentie om als organisatie te groeien en succesvol te kunnen zijn in een veranderlijke wereld. Maak van jouw organisatie een innovatielab en stimuleer een innovatiecultuur. Innovatie wordt onderdeel van het werk. Creëer een omgeving waar iedere medewerker wordt uitgedaagd om met vernieuwing aan de slag te gaan, met de juiste tools en methodieken om dit voor elkaar te krijgen.

Start vandaag nog met leren innoveren en maak je organisatie wendbaar.

Persoonlijk contact

Innovatie op een natuurlijke plek

Betrokken medewerkers, maximale denkkracht

Kleinschalig en beheerst experimenteren

Leren innoveren met gegarandeerd succes

De inzet van BRIL

BRIL innovatie helpt organisaties in het opzetten van hun eigen experimenteerbenadering. Op deze manier krijgt innovatie een welverdiende plek binnen jouw organisatie. Wanneer je met ons in zee gaat, kies je ervoor om niet alleen met het management te innoveren. Jouw hele organisatie wordt namelijk uitgedaagd om mee te denken. Wij helpen om interne barrières als bestaande structuren te doorbreken en zo mee te gaan met de razendsnelle ontwikkelingen bij concurrenten en op de markt. Til jouw organisatie naar the next level met BRIL innovatie.

Binnen 6 maanden

een draaiende innovatiemotor

Er zijn 100+ manieren om het innovatieproces in te richten. Met onze ervaring over experimenteer-benaderingen gaan we met jouw organisatie op een gestructureerde en inspirerende manier het innovatieproces vormgeven. Maak de juiste afwegingen passend bij de fase waarin de organisatie zich bevindt. Samen scheppen we de randvoorwaarden voor een succesvol innovatieproces met experimenten die impact hebben op de dienstverlening aan de klant.

innovatielab proces
Referenties:
innovatielab

Innoveer sneller,

goedkoper en slimmer.

Innovatief zijn is iets anders dan eenmalig iets uitvinden. Hoe wordt innovatie een continu proces, zonder enorme risico’s voor de organisatie? Experimenteren is dé manier om te innoveren passend bij de tijdsgeest van vandaag. Onze uitgangspunten hierbij zijn:

  • Leer van iedere aanname en pareer het maken van verkeerde aanname.
  • Stop met onnodige tijdsverspilling aan business cases die niet blijken te werken.
  • Sluit aan bij klantbehoeften in plaats van verliefd worden op jouw eigen oplossing.
  • Vergroot de succeskans door meerdere ideeën te testen en te verfijnen.

Vraag naar de ervaringen van anderen
Vergroot het innovatief vermogen van jouw organisatie en leer experimenteren.