Je bent hier: Home » Innovatie advies » Innovatieplatform

Innovatieplatform

Jouw innovatieplatform. Jouw regels.

Innoveren doe je niet zomaar. Het is een proces dat je samen met jouw hele organisatie aangaat. Om dit in goede banen te kunnen leiden hebben wij hét innovatieplatform voor de Nederlandse markt ontwikkeld.

 

Een overzichtelijk en makkelijk te gebruiken tool, gecomplementeerd door een aantrekkelijk design. In essentie draait het innovatieplatform om het verzamelen, evalueren en selecteren van relevante ideeën binnen jouw organisatie. Dat is waar het innovatieplatform voor bedoeld is. Geen onnodige stappen, ‘Nice to Have Features’ die afleiden, of complexe applicaties waar medewerkers mee moeten leren werken.

 

Ons innovatieplatform biedt in één oogopslag inzicht in de voortgang. Hiermee houd je zelf controle over de processen rondom het innovatieprogramma van jouw organisatie.

Vraag een demo aan

Toegang via ieder apparaat (24/7)

Betrouwbaar en veilig

Volgt jouw innovatieproces

Real-time inzage

Het innovatieplatform ondersteunt jouw innovatieproces

Het innovatieplatform volgt een stapsgewijs en doordacht innovatieproces, zodat jouw organisatie in staat is het aantal relevante en kwalitatief goede ideeën te vergroten, en deze op de juiste manier tot een succes te maken.

 

  • Van organisatie-ambitie en strategische doelen naar relevante innovatie-uitdagingen en campagnes

 

  • Van maximale betrokkenheid en denkkracht uit de organisatie naar het selecteren en stemmen op de meest relevante ideeën

 

  • Van gebruiksgemak met voorgeprogrammeerde templates naar een innovatie-dashboard om het maximale uit mensen te halen

 

  • Van overzicht in alle innovatie-activiteiten naar een goed lopende innovatiemotor en een ware innovatiehartslag
Neem contact op

Ontdek meer mogelijkheden van het innovatieplatform

Wij geloven dat organisaties moeten werken aan wendbaarheid, aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Innovatie is meer dan de leukste en wildste ideeën verzamelen, innovatie gaat over de denkkracht van mensen inzetten om morgen nog steeds waardevol te zijn. Daar is het innovatieplatform van BRIL innovatie op gericht. Er zijn ook mogelijkheden om het innovatieplatform uit te breiden met lopende innovatieprojecten, een kennisbibliotheek en/of om klanten of andere samenwerkingspartners te betrekken in jullie innovatieproces. Daar zijn allerlei manieren voor waar wij graag bij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een klantonderzoek of klantarena.

Nieuwsgierig? Vraag naar een demo