Je bent hier: Home » Innovatie hartslag » Innovatieplatform

Innovatieplatform

Jouw platform. Jouw regels.

Innoveren doe je niet zomaar. Het is een proces dat je samen met jouw hele organisatie aangaat. Om dit in goede banen te kunnen leiden hebben wij het innovatieplatform ontwikkeld. In essentie draait het innovatieplatform om het verzamelen, evalueren en selecteren van de beste ideeën binnen jouw organisatie. Dat is waar het innovatieplatform van BRIL voor bedoeld is. Geen onnodige stappen, ‘Nice to Have Features’ die afleiden, of complexe applicaties waar medewerkers mee moeten leren werken. Ons innovatieplatform biedt in één oogopslag inzicht in de voortgang. Hiermee houd je zelf controle over de processen rondom het innovatieprogramma van jouw organisatie.

Neem contact op

Van ideeën genereren naar experimenteren

De inzet van ons innovatieplatform versterkt het innovatief vermogen van jouw organisatie door sneller, beter en vaker te innoveren dan je concurrenten doen. Wij zijn er van overtuigd dat strategieën en innovaties niet langer enkel bepaald moeten worden door het management. Je hebt namelijk een schat aan ideeën in huis wanneer je iedereen binnen jouw organisatie mee laat denken en hen ideeën in laat brengen. Dus maak gebruik van deze professionals en daag ieder van hen uit om zijn inzichten en ideeën aan te dragen voor jouw innovatiedoelen.

innovatieplatform cyclus proces

Door het stapsgewijze proces van het innovatieplatform vergroot je het aantal kwalitatieve ideeën, en uiteindelijk de slaagkans van innovaties. Nadat een thema bekend is, is iedere medewerker vrij om naar hartenlust ideeën in te brengen. Na selectie wordt er door iedereen een stem uitgebracht. In dit democratische proces zitten medewerkers aan de innovatietafel, in plaats van het management of een buitenstaander. Voor de beste ideeën wordt vervolgens een experiment opgezet. En falen mag. Ieder experiment is succesvol en leerzaam zolang er lessen uit worden gehaald.

Ontdek de mogelijkheden van het innovatieplatform

Omdat het innovatieplatform overzichtelijk is van opzet, voorziet het in de wens om in korte tijd resultaat te zien. De kracht van het innovatieplatform zit hem daarnaast in de eenvoud van het gebruik ervan. Bovendien is het toegankelijk vanaf ieder apparaat. Wij houden ons bezig met het beheer, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Ontneem jouw organisatie niet de kans om optimaal van deze voordelen te profiteren en je concurrenten voor te zijn!

Neem contact op

Toegang via ieder apparaat (24/7)

Betrouwbaar en veilig

Volgt jouw innovatieproces

Real-time inzage

Ontwikkeld om jouw innovatieproces

te ondersteunen

Alles is erop gericht om jouw innovatieproces maximaal te ondersteunen. Je hebt volledige controle over de wijze waarop ideeën beoordeeld worden en hoe de workflow van jouw innovatieproces eruit ziet. Zo kom je tot verantwoorde managementbesluiten in nieuwe tijden waar experimenteren noodzakelijk is.

Nog niet overtuigd? Vraag onze gratis demo aan en start moeiteloos en snel jouw eigen innovatieplatform op.

Idea Management Software

De broedplaats voor gouden ideeën.