Je bent hier: Home » Innovatie boost » Ervaringsleren

Innovatie expeditie

Laat je inspireren, ga op expeditie.

Heb je genoeg van de traditionele heidag en wil je iets nieuws proberen om jouw organisatie te laten groeien? Dan is de Innovatie Expeditie van BRIL innovatie iets voor jou. Onze expedities naar New York, Eindhoven, Antwerpen en India stemmen wij af op de specifieke behoeften van jouw organisatie, klanten of partners.

Vertel mij over de mogelijkheden
Innovatie expeditie New York

New York: Innovatieve dienstverlening

Deze wereldstad laat je klantgerichtheid en dienstverlening beleven, 24/7 en 365 dagen per jaar. Op een paar vierkante kilometer laten we je vanuit verschillende perspectieven en branches kennismaken met innovatieve manieren van marktbewerking en concepten aan klanten. Next New York Fieldtrip: 19-23 oktober 2020

Eindhoven: Communities & platformen

Hoe kom je van producten naar dienstverlening in platformen? Hoe worden we de verbindende schakel in onze branche? Ontdek de slimste km2 van Nederland met meer dan 140 bedrijven (High Tech Campus), het nieuwe creatieve hart van Eindhoven (Strijp-S), en het innovatie-ecosysteem van regio Eindhoven (Brainport).

Strijp-S
Innovatie expeditie Antwerpen

Antwerpen: Ondernemerschap

Dichtbij en toch heel anders. Antwerpen is de grootste stad en de economische motor van Belgisch Vlaanderen. De industrie is een sterke pijler, tegelijkertijd is de dienstensector erg performant en divers. Antwerpen is een creatieve stad die openstaat voor nieuwe ideeën en concepten.

India: Creatief experimenteren & leiderschap

Innovatie in het westen is vaak te gestructureerd, te veel top-down en te kostbaar. Leer van praktische innovatie (op een Jugaad manier) in een emerging markt als India. In geuren en kleuren beleven we dit bijzondere land van uitersten en ontdekken hun kijk op innovatie en leiderschap.

Innovatie expeditie India

Incompany of open inschrijving

Een innovatie expeditie is een zeer geschikte methodiek voor ervaringsleren om incompany te organiseren. Je zorgt dat de organisatie met een frisse blik naar de wereld leert kijken en innovaties met elkaar beleeft. Je stelt vanzelfsprekende zaken in vraag, reflecteert op wat je zelf gezien hebt en wat collega’s zien, en ontdekt nieuwe innovatiemogelijkheden voor jouw organisatie.

Tegelijkertijd organiseren we ook innovatie expedities met een open inschrijving, waarbij bestuurders en professionals uit verschillende organisaties met elkaar leren en inspireren. Ideaal om jezelf te professionaliseren, met name uitermate geschikt voor degenen waar de branche geen geheimen meer voor heeft en die het niveau van traditioneel onderwijs zijn ontstegen.

Ervaringsleren door zelf concepten & business models te beleven.

Leren buiten de bestaande kaders en van perspectieven van peers.

Toegang tot het onbereikbare, deuren openen zich die normaal gesloten blijven.

Creëer de juiste mindset voor innovatie.

Ga op expeditie met BRIL innovatie

Een innovatie expeditie is een actieve inspiratiereis vol met mentale en visuele prikkels om met de juiste mindset te kunnen innoveren. We zetten je een innovatieBRIL op door een waterval aan ervaringen en belevingen van verschillende organisaties uit andere werelden. Zie hoe succesvolle en minder succesvolle organisaties de markt bewerken, ruik hoe ze dienstverlening aan de klant ontwikkelen, ervaar hoe organisatieprincipes werken en proef hoe nieuwe business modellen ontstaan. Ervaringsleren (experiential learning) vormt het hart van onze aanpak. Wij leggen geen casussen uit, maar jullie gaan zelf op ontdekking. Leren door beleven!

Neem contact op

Deze bedrijven zijn inmiddels expert op het gebied van ervaringsleren.