Nieuwsgierig naar de leergang? Schrijf je in voor de gratis informatiesessie.

Je bent hier: Home » Innovatie boost » Innovatie Sprint inschrijving

Innovatie Sprint

Spot innovaties en ga aan de slag.

Brainport Development

Hoe kan mijn organisatie zonder risico kennismaken en oefenen met innoveren? Met de leergang ‘Het Nieuwe Innoveren’ gaan professionals uit verschillende organisatie aan de slag met het ontwikkelen van hun persoonlijke innovatievaardigheden. Een laagdrempelig professionaliseringsprogramma met een concrete innovatie als resultaat.

Tijdens de leergang maken deelnemers in een zestal trainingsdagen kennis met innovatie als een gestructureerd proces. We reiken essentiële innovatie tools en methodieken aan om persoonlijke innovatievaardigheden te boosten. In de leergang werken ze aan een eigen organisatiespecifieke innovatie uitdaging, weten hoe innovatieve ideeën werkend kunnen maken en hebben zelfs een concept getest in de markt. Deelnemers worden opgeleid tot de aanjagers van innovatie en nemen een volle innovatiekalender mee naar huis. De professionals uit de eerste zes leergangen in regio Eindhoven waren razend enthousiast en hebben mooie resultaten weten neer te zetten. Daarom starten we in 2020 ook een leergang in regio Rotterdam en werken we aan landelijke edities.

Zet de innovatiekaders.

Formuleer jullie innovatieopgave.

Start met peers de innovatiemotor.

Experimenteer & leer.

Voor wie?

Bedrijven met de ambitie om te groeien.

Bedrijven die geloven dat innoveren een cruciale competentie voor de toekomst is.

Bedrijven die het experiment willen aangaan om met peers die innovatiemotor te starten.

Bedrijven die hun talenten de kans willen geven zich te professionaliseren en het verschil te maken.

Huidige en komende edities

Sept '20 - Dec '20, Nov '20 - Feb '21, Jan '21 - Apr '21

BRIL innovatie

Wij zijn hét innovatiebureau van Nederland dat weet hoe je leert innoveren. Wij vinden het belangrijk dat de organisatie groeit door te innoveren. Het is daarbij onze kracht dit aan te leren door zo veel mogelijk in de praktijk te werken. In die zin leiden wij ambassadeurs op die zich relevante methodieken eigen maken, zodat zij er zelfstandig mee aan de slag kunnen. Jullie “klant” is het vertrekpunt van het transitieproces. Innovatie is voor ons een manier van denken waarin de organisatie en haar medewerkers bereid zijn – en in staat gesteld worden – om zichzelf blijvend te vernieuwen.

Ontdek meer over onze bewezen aanpakken op onze website.

Meer weten?

Erwin Jansen
Als je vragen hebt over dit programma, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Of vul het formulier in en we nemen contact op met jou.
Erwin Jansen
085 303 27 89
erwin@brilinnovatie.nlI am test text for Call to action.